REKLAMATION/FORTRYDELSESRET

Reklamation - beskadigelse under transport

I tilfælde af at varerne skulle være blevet beskadiget under transporten, bedes du kontakte os straks og senest 24 timer efter modtagelsen. Forsendelsen vil blive erstattet af transportfirmaet.

Fortrydelsesret

Ifølge lovgivningen har du 14 dages fortrydelsesret fra varen er modtaget. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Benytter du dig af fortrydelsesretten, får du dine penge tilbage, når vi har modtaget varen retur og efterset den. Ved køb af cd’er og dvd’er bortfalder fortrydelsesretten, hvis forseglingen brydes.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

 

polennu.dk

Slagelsegade 14 K

DK-2100 København Ø

 

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen.

Du får naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.Reklamation i øvrigt

Som kunde hos polennu har du reklamationsret på 24 måneder på alle varer. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået ved normal brug af dette. Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter, at du har konstateret manglen.

Reklamerer du indenfor 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Ved reklamation kan du kræve en ny vare fremsendt som erstatning for den, der reklameres over.

Dette forudsætter, at reklamationen er berettiget, samt at en ny levering ikke medfører urimelige omkostninger for polennu. Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du efter aftale med os sende varen tilbage til vores distributionsadresse:

polennu.dk

Slagelsegade 14 K

DK-2100 København Ø


E-mail: shop@polennu.dk